Portugees vissersbordje
Aantal personen: 4
Ingrediënten
200 gr champignons in dobbelsteentjes van 1 cm
2 gepelde en ontpitte tomaten in dobbelsteentjes van 1 cm
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels gehakte ui
1 geperst teentje knoflook
1 theelepel paprikapoeder
peper, zout
4 schoongemaakte sardines
12 kleine rauwe scampi in de pel
enkele takjes peterselie
Bereiden
Fruit de champignons in 2 eetlepels olijfolie en voeg dan de
ui en de
knoflook toe.
Strooi er wat paprikapoeder over en laat even sudderen.
Doe de tomaten erbij en kruid met peper en zout.
Verhit een grillpan, haal de sardines en de scampi door de
olijfolie,
kruid met peper en zout en grill ze in 3-4 minuten gaar.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Gerookte rogvleugel met Gazpacho
Gerookte zalm met bleekselderij en champignons
Kabeljauw met paprika-saffraansaus (4 pers.)
Pekingzalm
Forel met mierikswortelvulling